Conectare

Conectare

Inregistrare in site

Inregistrare in siteReguli de ordine interioara

Reguli de ordine interioara

Dragi parinti,
Pentru a preveni o serie de discutii as vrea sa va supun atentiei cateva din regulile de ordine interioara ale gradinitei care ne ajuta sa cream un mediu cat mai placut atat pentru dumneavoastra, cat si pentru echipa Gan Eden.

  • Echipa trebuie sa anunte din timp vacantele si zilele libere (cu exceptia celor de la stat).
  • Atat echipa cat si parintii trebuie sa foloseasca un limbaj adecvat locului in care ne aflam.
  • Excursiile si pretul lor trebuie afisat cu cel putin o saptamana inainte si trebuie achitate de parinti inainte cu cel putin 2 zile de eveniment
  • Taxa de scolarizare se achita integral pana pe data de 8 ale fiecarei luni. In caz de intarziere a platilor, se percep penalitati de 1% pe zi intarziere, calculate incepand cu unsprezecea zi calendaristica din luna aferenta tarifului.
  • Rezilierea contractului, inainte de incetarea sa (la un an calendaristic de la semnarea lui), se face numai motivat, partea ce doreste acest lucru fiind obligata sa anunte in scris intentia, cu cel putin 30 de zile inainte, termen in care trebuie sa se respecte obligatiile asumate
  • Contravaloarea meselor din timpul zilelor de absenta ale copilului se restituie numai incepand cu cea de a patra zi consecutiva.
  • In perioada vacantelor gradinitei - cele hotarate de echipa, nu zilele libere de la stat - se scade masa pentru intreaga perioada
  • Copiii trebuie sa ajunga in gradinita cel tarziu la ora 9:15. Dupa aceasta ora parintii nu mai pot intra in sala dulapioarelor pentru ca se deranjeaza activitatea grupului. Va rugam frumos sa respectati acest program.
  • Daca copilul nu vine la gradi si nu se anunta acest lucru fie prin sms sau email pana la ora 9:00 copilul este considerat prezent. Acest lucru nu se aplica atunci cand copiii sunt plecati in vacante anuntate in scris in prealabil.

Aspecte privind plata taxei lunare

 

A. Modul de calcul al taxei

Taxa este compusă din costul mesei şi contribuţia pentru actul educativ. Preţul pentru programul scurt (7:30 – 14:00) este de 900 lei (în care este inclus 10 lei/ masa/ zi). Preţul pentru programul lung (7:30 – 18:00) este de 1100 lei (în care este inclus 15 lei/ masa/ zi).

Taxa se calculează la începutul lunii pentru luna în curs, scăzându-se sumele corespunzătoare lunii precedente.

A patra zi consecutivă de lipsă din orice motiv, se consideră prima zi începând cu care se scade preţul corespunzator mesei.

Grădiniţa îşi rezervă dreptul ca, pe parcursul anului şcolar, să modifice o singură dată valoarea taxei.  

 

B.Când şi cum poate fi plătită taxa

Lista cu taxa lunară este afişată la panoul administrativ, în prima zi a lunii şi trimisă împreună cu newsletterul pe email. Plata taxei se poate face fie la sediul grădiniţei către manager, numai după semnarea în tabel, sau în contul firmei:

SC Gan Eden din Copilarie SRL
CUI RO25719126
J40/7324/2009
RO93INGB0000999901533195

 

A.   Penalităţi

Începând cu a noua zi a lunii, se percep penalităţi de 1%/ zi din valoarea taxei. Dacă în 10 zile de la data limită la care trebuia plătită taxa nu a fost achitată taxa, copilul nu va mai putea veni la grădiniţă. La revenirea la grădiniţă se vor achita şi zilele lipsă, fără masă.

 

B.   Reduceri

·        Reduceri de 5% pentru 2 fraţi, 10% pentru 3 fraţi – pe tot parcursul anului şcolar

·        Reduceri de 10% pentru 2 prieteni (pentru primele 3 luni)

·        Reduceri de 5 % pentru plata în avans pentru 6 luni

·        Reduceri de 10% pentru plata în avans a unui an şcolar

 

C.   Rezilierea contractului

     Rezilierea contractului se face printr-o scrisoare semnată, sau printr-un email. Din momentul acela, se calculează încă 20 de zile lucrătoare în care cel mic mai poate veni la grădiniţă achitand doar costul mesei.

           

Va multumim pentru intelegere,
Echipa Gan Eden

Urmareste-ne activitatea pe facebook
Asculta-ne in fiecare duminica de la 11:00