Conectare

Conectare

Inregistrare in site

Inregistrare in site 

In cadrul programului de after school vom indeplini urmatoarele sarcini:                                  

-          preluarea copiilor de la scoala si aducerea lor in  sala unde ne desfasuram activitatea,   

-          servirea  pranzului,                                                                                                        

-          pregatirea temelor si sarcinilor scolare cu personal specializat cls.I-IV,

-          ora de engleza cu profesor de specialitate,

-          activitati si jocuri didactice, de verificare si imbogatire a cunostintelor generale, ludice si recreative, instructive si educative,

-          evaluare psihopedagogica,

-          supraveghere,

-          crearea unui portofoliu cu fise de lucru, planse, lucrari etc. ale copiilor realizate in timpul programului de after school. 

 

Inscrierea in cadrul programului educational se face pe baza unui dosar personal, supus spre aprobare conducerii si care trebuie sa contina :

·         certificatul de nastere –  copie

·         carti de identitate ale parintilor/tutorelui/ reprezentantului legal – copie 

·         formular de inscriere – formular tipizat

·         contract de inscriere

·         fotografie tip pasaport in format electronic

Dosarul personal va fi evaluat si supus spre aprobare conducerii Prestatorului care va trebui sa decida inscrierea sau respingerea cererii in termen de maxim 5(cinci) zile de la data depunerii sale. In momentul in care inscrierea va fi aprobata se va semna un contract intre ambele parti, contract ce va intra in vigoare in momentul semnarii lui. Parintele va primi  un exemplar din contract, semnat de ambele parti si stampilat.

 

STRUCTURA ANULUI SCOLAR 2013 - 2014
- Anul scolar este cuprins in intervalul 8.09.2014 - 26.06.2015 si cuprinde urmatoarele vacante:


 • vacante:


 • 22 decembrie – 04 ianuarie → vacanta de iarna

 • 6 aprilie – 14 aprilie → vacanta de primavara/ paste

 • 24 august – 6 septembrie → vacanta de vara

   


 • Zile libere:


 • Joi si vineri, 25-26 septembrie – Rosh haShana – Anul Nou

 • Luni, 1 decembrie – Ziua Nationala  a Romaniei

 • Vineri, 1 mai – Ziua Muncii

 • Luni, 1 iunie – A doua zi de rusalii


Optional, la solicitarea parintilor, Prestatorul asigura contra unei taxe de afterschool si vacanta asistata, respectiv furnizarea serviciilor mai sus amintite in intervalul orar 7:30 – 18:30 pe perioada vacantelor scolilor (in afara de vacantele mentionate mai sus).

 Reinscrierea in noul an scolar se va face numai in cazul in care Beneficiarul nu are restante si si-a indeplinit obligatiile pe toata durata contractului.

Tarife, obligatii si responsabilitati

 Institutia are urmatoarele obligatii :

a.       sa asigure, in cadrul programului zilnic, asistenta si indrumare in efectuarea temelor si sarcinilor scolare

b.      sa asigure, in cadrul programului zilnic, conditiile si bunul mers in desfasurarea  activitatilor instructiv-educative, recreative, de joc, evaluarea psihopedagogica etc. mai sus amintite

c.       sa desfasoare lectii de muzica, pictura, dans/balet, arte martiale si orice alt curs optional ales de minim 5 copii cu profesor specializat

d.      sa tina cont de dorintele si necesitatile parintilor in ceea ce priveste crearea si implementarea unui nou optional

e.       sa informeze parintii sau reprezentantii legali cu privire la situatia minorului

f.       sa asigure supravegherea si protectia minorului pe perioada programului

g.       sa organizeze sedinte cu parintii daca este nevoie

h.      sa notifice de urgenta parintii, telefonic sau pe mail, despre intreruperea activitatii in situatiile de forta majora

i.        sa prezinte la cererea parintelui, orice relatie sau informatie legata de activitatea minorului.

Parintele are urmatoarele responsabilitati:

- Parintele este obligat sa asigure plata taxei de afterschool.

- Tarife: 700 (500 lei pentru institutie, 200 lei pentru profesorul de engleza) lei + 20 lei/ zi masa

- Plata taxei de scolarizare se face in avans pana pe 8 ale lunii pentru luna calendaristica in curs.

- Taxa se datoreaza pentru fiecare luna, calculat de la 1 la 31 ale lunii in mod integral, din care se scade masa pentru zilele lipsite in luna anterioara si anuntate cel putin cu 24 de ore inainte.

- In cazul vacantelor scolare in care sediul este inchis (vacanta de iarna si vacanta de  Paste) se va scadea din taxa lunara contravaloarea meselor corespunzatoare zilelor de vacanta.

- In cazul absentelor, indiferent de natura lor, valoarea taxei de scolarizare nu se va scadea, exceptie facand taxa de masa (20 RON/zi) in cazul in care parintele va anunta absenta copilului cu o zi inainte. In cazul in care copilul absenteaza justificat o luna calendaristica in zile consecutive parintele se obliga sa plateasca jumatate din taxa aferenta tipului de program, valoarea de 325 lei reprezentand rezervarea locului in programul de after school.

- Intarzierea platii incepand cu data de 9 ale lunii duce la aplicarea de penalitati de 1% pentru fiecare zi de intarziere.

- In cazul in care plata taxei si a penalitatilor nu a fost efectuata nici pana in ultima zi a lunii, institutia este indreptatita sa considere contractul desfiintat de drept, fara a mai fi necesara punerea in intarziere sau alta formalitate prealabila, urmand excluderea minorului din program.

- Taxa lunara poate fi actualizata anual, functie de rata inflatiei.

- Parintele are obligatia sa consulte caietul de comunicari in care se vor pune atat anunturi legate de viitoarele activitati, cat si legate de activitatile la clasa, evolutia copilului, planificari, eventuale schimbari de program etc.

- Parintele are obligatie sa participe la sedintele cu parintii la care este convocat in scris sau verbal, ori sa delege un reprezentant, iar in caz de absenta acesta va primi un mail de informare cu confirmare. Daca in nici una dintre situatii nu vom primi un feedback din partea parintelui, acesta este direct raspunzator de consecintele lipsei de informare cu privire la activitatea institutiei sau situatia minorului.

 

- Parintele este obligat sa notifice, in scris, de urgenta institutiei in cazul in care, prin orice modalitate juridica, nu mai are dreptul parintesc de crestere si educare asupra minorului, in caz contrar fiind singurul raspunzator pentru consecintele legale asupra acestei omisiuni.

 
Urmareste-ne activitatea pe facebook
Asculta-ne in fiecare duminica de la 11:00